Huawei Watch disponibil in Romania

Avem placerea sa va anuntam ca smartwatch-ul Huawei Watch W1 este disponibil acum si in magazinele online din Romania.

Smartwach-ul Huawei Watch este unul dintre cele mai asteptate “ceasuri inteligente” din 2015. Pentru ca a fost lansat tarziu, abia la final de an, suntm siguri ca Huawei Watch va fi smartwatch-ul anului 2016. Nu o spunem noi ci designul simplu si totodata impresionant, cat si dotarile de exceptie ale acestui smartwatch.

huawei watch steel black leather
otel negru si piele neagra cusuta

Dintre dotarile de top ale acestui smartwatch, ecranul lui Huawei Watch este intr-adevar o bijuterie. Ecranul amoled de 1.4 inch are cea mai inalta rezolutie intalnita pana acum la un smartwatch 400×400 pixeli avand densitate de 286 ppi. Acesta este acoperit cu cristal de safir, oferindu-i nu doar rezistenta ci si eleganta. Carcasa este din otel inoxidabil. Aceasta are un design circular minimalist cu un diametru de 42mm si grosime de 11,3mm. Ceasul beneficiaza de posibilitatea de schimbare a bratarii. Huawei Watch este disponibil in 3 culori: argintiu, auriu si negru mat. Fiecare culoare beneficiind de numeroase modele speciale de bratari cu sistem de prindere pe 18mm.

 

Huawei Watch este “motorizat” de un procesor Qualcomm Snapdragon 400 APQ8026 Quad Core la 1.2GHz are 512 mega RAM si memorie interna de stocare de 4GB. Partea de conectivitate este asigurata prin WiFi 802.11 b/g/n si Bluetooth 802.11 b/g/n. Senzori de miscare in 6 axe (giroscop+accelerometru), senzor pentru monitorizarea batailor inimii, barometru si vibratie, completeaza lista de dotari ace acestui smartwatch. De fapt aceste dotari se regasesc in mai toate smartwatch-urile de top ale momentului.
Acumulatorul de 300mAh se incarca in consola speciala si ar trebui sa asigure o functionare de pana la 48 ore.

Huawei Watch se poate conecta atat la dispozitive mobile cu sistem de operare Android 4.3+ cat si la smartphone-urile cu iOS 8.2+

Pretul pentru smartwatch-ul Huawei difera de la un model la altul. Appximativ 1650 lei pentru “modelul de baza” din otel argintiu si curea din piele si poate ajunge la 3350 lei pentru modelul ultraelegant auriu si curea metaliza aurie.

Cele mai bune preturi le-am gasit la PcGarage.ro, cel mai ieftin fiind modelul argintiu si curea din piele la pretul de 1659 lei, iar modelul negru mat si curea din piele avand pretul 1886 lei.
Nu uitati ca pueti beneficia de reducere din pret folosind codul de reducere J5E3H3BH

Vezi aici si preturile in magazinele online: EvoMAG, Marketonline etc

huawei watch steel black black leather
otel negru black si piele neagra
Huawei Watch steel black black link
otel negru si black link
huawei watch steel rose gold gold link
otel auriu si gold link
huawei watch steel silver link
otel argintiu si silver link
huawei watch steel silver mesh
otel argintiu si silver mesh
Huawei Watch otel auriu si piele maro cusuta
otel auriu si piele maro cusuta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii va rog rugam sa accesati pagina producatorului: Huawei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

isabela ariane