A cumparat cineva produse de pe Banggood.com

banggood
Banggood.com

A cumparat cineva produse de pe Banggood.com – o intrebare pe care o aud din ce in ce mai des in jurul meu si la care va raspund sincer: DA!

Am descoperit banggood.com in vara, in timp ce cautam sa cumpar una-alta. Mi s-a parut interesant faptul ca la produsele comandate nu va fi trebuit sa mai platesc transport si nici taxa de import (lucru care mi s-a parut de necrezut), ele fiind livrate din depozitele Banggood din Europa. Oricum, lucrurile pe care urma sa le comand nu erau cine stie ce scumpe, asa ca, chiar daca ar fi trebuit sa platesc taxele de import, aceasta nu m-ar fi costat o avere. Am facut plata prin PayPal si am asteptat… mult si bine, vreo 3 saptamani, dar intr-un final produsele au ajuns, la oficiul postal de care apartin. Pe pachet scria ca au venit din Suedia. De atunci am mai comandat de vreo 6 ori sau 7 ori si chiar in acest moment am un pachet pe care il astept sa imi soseasca peste vreo saptamana. Totusi, doua dintre comenzi au ajuns, nu la posta, asa cum deja era obisnuit, ci la vama deci a trebui sa achit TVA pe produsele respective, dar per total tot am iesit bine.

Pe banggood.com gasiti in mare parte produse din China, la preturi cu adevarat mici: jucarii, gadgeturi, calculatoare, electronice, tablete, smartphone, ceasuri, articole de imbracaminte si incaltaminte, articole pentru casa si gradina, bijuterii, lenjerie intima, produse cosmetice si multe-multe alte chestii interesante.

Singura problema cu banggood.com este asteparea. Livrarea este intr-adevar gratuita, dar nu este cea mai rapida, produsele fiind livrate cu posta “normala”. Nu se pune problema de teapa ci doar de asteptare de cateva saptamani. Cel mai mult am asteptat o luna, dar am avut si pachet care a ajuns in 17 zile. Daca cunosti aceste lucruri si esti le accepti, atunci n-ai de ce sa-ti faci probleme. Comanda din timp si intr-un final produsele iti vor veni, de cele mai multe ori prin posta, deci fara sa mai trebuiasca sa platesti taxele de import.

Recomand cu caldura banggood.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

isabela ariane