Bariere auto

MANOLLY in calitate de principal partener al BFT in Romania distribuie catre colaboratorii din tara si totodata comercializeaza si instaleaza catre utilizatorii finali, societatii comerciale sau persoane fizice, bariere auto si piloni retractabili: Bariera Michelangelo, Bariera BGV, Bariera Moovi si Pilon Retractabil Stoppy.

Discount de 10% pentru plata in avans.

Vezi detalii despre aceasta promotie www.manolly.ro

3 thoughts on “Bariere auto

  1. MANOLLY in calitate de principal partener al BFT in Romania distribuie catre colaboratorii din tara si totodata comercializeaza si instaleaza catre utilizatorii finali, societatii comerciale sau persoane fizice, in Timis, bariere automate si piloni retractabili.
    Barierele automate reprezinta o modalitate moderna si eficienta de control al accesului in parcarile institutiilor, intreprinderilor sau a spatiilor private.
    Barierele automate pot fi insotite de numeroase accesorii precum, lampa de semnalizare, fotocelule, lumini incorporate in bratul barierei, stalp fix sau mobil pentru sustinerea bratului barierelor automate. bariere automate

  2. Vreau sa imi montati 2 bariere automate avand dimensiuni de 2,5 metri. Bariera automata sa fie de la firma BFT. Pret?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.