Un streamer de Twitch băga furculițe în prăjitoare de pâine, în caz că vă întrebați ce mai este rău prin social media

Dar nu doar că făcea streaming și arăta cum înfige furculițe în rezistențele electrice din prăjitoare de pâine. Nu, omul se prefăcea și că se electrocutează și că face pe el, ca să fie spectacolul complet.

Twitch l-a blocat timp de 30 de zile.

Ca să fie clar, era fake. Omul se prefăcea că se electrocutează. Dar câți copii văd asta pe Internet, nu știu că este fake și vor să încerce și ei ca să tremure și ei un pic și să vadă dacă trebuie să-și schimbe chiloții sau nu? Câți oameni care nu știu cum funcționează curentul electric și la ce pericol se expun dacă fac și ei ceva asemănător?

Vedeți, oamenii ăștia care fac streaming de astfel de lucruri se pricep suficient de bine încât să nu se expună ei unor pericole. Dacă te pricepi la algoritmi și știi ce s-ar viraliza, te duce mintea să înțelegi că nu e bine să bagi furculița la curent electric. Problema este de partea cealaltă a ecranului.

Internetul, astăzi. Parcă nu în direcția aceasta te așteptai să evolueze lucrurile acum 20 de ani, nu? Parcă visai la ceva mai… Star Trek despre viitorul netului.

sursa: Futurism.

Articolul Un streamer de Twitch băga furculițe în prăjitoare de pâine, în caz că vă întrebați ce mai este rău prin social media a apărut pe nwradu blog.

Original article: Un streamer de Twitch băga furculițe în prăjitoare de pâine, în caz că vă întrebați ce mai este rău prin social media.

isabela ariane