CONCURS: Câștigă 30 de invitații-duble la filmul Cowboys & Extratereștri!

Cowboys & Extratereștri!
Cowboys & Extratereștri!

Știință & Tehnică împreună cu Cinema City te invită la un super film. Ești creativ, ai imaginație și umor, îți plac block-busterele SF? Răspunde la o întrebare…
…neconvențională și ai șansa de a câștiga 30 de invitații-duble la avanpremiera filmului-eveniment al verii 2011: Cowboys & Extratereștri.
Știință & Tehnică împreună cu Cinema City te invită la avanpremiera Cowboys & Extratereștri din 23 august, la Cinema City, IMAX din cadrul mall-ului AFI Cotroceni din București. Tot ce ai de făcut este să răspunzi prin comentariu la următoarea întrebare:

Ce armată română crezi că ar fi avut o șansă în lupta cu extratereștrii invadatori?

– pandurii lui Tudor Vladimirescu
– plăieșii lui Ștefan cel Mare
– haiducii lui Iancu Jianu
– Oastea cea mare a lui Mircea cel Bătrân
– alta (numește-o tu în comentariu)

Cele mai interesante, documentate sau haioase 30 de răspunsuri vor fi premiate cu câte o invitație dublă, valabilă pentru seara de 23 august. Câștigătorii vor fi anunțati luni 22 august, la ora 14.00, pe site-ul nostru, la sfârșitul acestui articol. Dacă te vei număra printre câștigători, pentru a intra în posesia invitației valabile pentru 2 persoane, trebuie să te prezinți cu cartea de identitate pe 23 august, la ora 18.30, la Cinema IMAX din AFI Cotroceni.

Vezi detalii despre acest concurs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.