...

Spatii de inchiriat in Timisoara

Daca ai o afacere in Timisoara dar vrei sa te muti intr-un spatiu mai ieftin, sau vrei sa iti deschizi o afacere in Timisoara si cauti sa inchiriezi un spatiu pentru desfasurarea activitatii, acesta este articolul pe care trebuie sa il citesti.

Firma Delcase SRL din Timisoara, va pune la dispozitie in vederea inchirierii mai multe spatii in care iti vei putea desfasura activitatea.

Toate spatiile oferite spre inchiriere se afla in zona industriala din Calea Buziasului numarul 11A in fosta cladire Optica SA, la doar 300 de metri de Continental Automitive si Vitesco Technologies, in apropierea în apropierea sensului giratoriu din Calea Buziasului de la AEM Timișoara.

Spatiile din oferta Delcase SRL pot avea următoarele destinații: spatii pentru birouri, birouri open space, hala de productie, spatii de depozitare, spatii depozitare paletizata, spatii comerciale, sali de evenimente, sali de fitness si sport, sali de training, studio foto/video, spatii cursuri – seminarii –  workshop, atelier croitorie, atelier de pictura, atelier arta, spatiu atelier detailing auto, service auto etc

Mai mult de atat, Delcase ofera fiecarui client posibilitatea de a alege suprafata pe care doreste sa o inchirieze, spatiile putand fi compartimentate si configurate la cerere si in functie de necesitati. Cu alte cuvinte, exista un grad mare de flexibilitatea în configurarea spațiilor în funcție de nevoi. Spatiile de inchiriat din oferta Delcase se adreseaza in mare parte persoanelor juridice si firmelor, dar si persoanele fizice pot beneficia de acestea, la preturi foarte convenabile.

Specificațiile tehnice ale spațiilor oferite spre închiriere.

– Grupuri sanitare amenajate/vestiare;
– Lift de 1000kg-13 persoană;
– Hidrant, scara de incendiu;
– Înălțime spații de depozitare paletizata: ~6m;
– Etaj 1;
– Sistem de încălzire cu centrala termică pe gaz;
– Internet fibra optica de mare viteza;
– Retea electrica de mare capacitate – 11kW/k
– Rezistență podea: 4 tone/mp;
– Stare interior: bună;
– Ferestre cu geam termopan PVC;
– Podele din gresie, beton, mochetă;
– Supraveghere video: interior/exterior;
– Accesul cu tirul nu necesită autorizație specială;
– Curte cu locuri de parcare pentru angajați și clienți;
– Supravegrere video.

La nici 300 metri de cladire exista statiile mijloacelor de transport în comun, tramvai 8, 9 si autobuzul Expres E2 – zona Calea Buziajului.

Prețurile spatiilor de inchiriat din oferta Delcase pornesc de la 2 euro pe metru patrat. Cei interesati in a inchiria un spatiu pot accesa saitul https://spatii-de-inchiriat.ro/ . Acolo aveti posibilitatea de a studia oferta spatiilor de inchiriat in detaliu si de a le inchiria direct de la proprietar cu iar comision zero, evitand astfel costuri suplimentare. Spațiile și suprafețele pot fi configurate la cerere, in funcție de necesități. Acestea pot varia între câțiva metri patrăți până la 1500 metri pătrați.

In acest moment, numeroase firme au sediul social sau isi desfasoara activitatea in spatiile oferite de Delcase in fosta cladire Optica SA din Timisoara.

Exista un showroom de mobila si canapele import Austria, cateva ateliere prelucrari metale, n atelier de detailing auto, birouri, hala industriala de prelucrari mecanice CNC a Delcase SRL, firme care depoziteaza marfa in vederea redistribuirii, dar si persoane fizice care au inchiriat spatii mai mici pentru a depozita in siguranta, lucruri, bunuri personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

isabela ariane


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.