...

Sneakersi KARL LAGERFELD – Alb

Adidasi Karl Lagerfeld

Sneakerșii Karl Lagerfeld sunt cunoscuți pentru designul lor modern și eleganța lor simplă. Acești sneakerși sunt disponibili în mai multe modele, dar perechea de culoare albă este una dintre cele mai populare.

Partea superioară a sneakerșilor Karl Lagerfeld este fabricată din piele de înaltă calitate, oferind o textură moale și o durabilitate sporită. În plus, acești sneakerși prezintă o construcție de tipul slip-on, care îi face ușor de încălțat și de descălțat.

Tocul și talpa sunt confecționate din cauciuc, oferind o aderență excelentă pe suprafețe diverse și o amortizare bună în timpul mersului. În plus, sneakerșii Karl Lagerfeld au inserții de material elastic pe partea laterală, care oferă o potrivire perfectă și confort în timpul utilizării.

Designul sneakerșilor este completat de un logo cu inițialele “KL” plasat în partea laterală, oferind o notă de stil și personalitate acestora. Sneakerșii Karl Lagerfeld sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o pereche de încălțăminte confortabilă, durabilă și elegantă pentru utilizarea de zi cu zi.

Shopping weekend cu codul SHOP2023

Pret redus: 787,00
Cumpara acum la cel mai mic pret de pe Epantofi.ro si ai Transport Gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

isabela ariane


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.