...

SEAN NORVIS: Geniul Timișorean din Spatele Remix-urilor Topului de Iarnă 2023/2024

Anul 2023 a marcat un punct de cotitură în muzica europeană, în special datorită influenței incontestabile a unui artist timișorean: SEAN NORVIS. Acest talentat DJ și producător a reușit să transforme cele mai populare melodii ale verii în adevărate capodopere remixate, adăugându-le un strop de magie și originalitate.

SEAN NORVIS, cunoscut în Timișoara nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru energia și pasiunea cu care abordează fiecare proiect, a redefinit sunetul verii 2023. Cu o combinație de ritmuri techno, house și melodii captivante, el a adus o nouă dimensiune pieselor deja populare.

Sean Norvis

Originea sa din Timișoara, un oraș cunoscut pentru cultura sa vibrantă și istoria sa muzicală, l-a influențat cu siguranță pe SEAN în creațiile sale. Comunitatea locală îl susține cu mândrie și nu este de mirare că a reușit să cucerească topurile muzicale europene.

SEAN NORVIS este fără îndoială artistul momentului în 2023. Cu fiecare remix, el nu doar că reinterpretează o piesă, ci adaugă un strat de complexitate și frumusețe care îl distinge în peisajul muzical contemporan. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă viitorul pentru acest remarcabil artist timișorean.

Scurt interviu cu SEAN NORVIS

Poți să ne spui mai multe despre tine? De unde ești și cu ce te ocupi?

Sunt din România, Timișoara, unde lucrez ca producător muzical și DJ. Pe parcursul săptămânii, sunt ocupat în studio, creând ritmuri și melodii, iar în weekend-uri, îmi duc muzica în cluburi și la petreceri private, unde lansez noile piese. Este o viață minunată. În 2015, am început să lucrez la un nou proiect, casa mea de discuri, Norvis Music Group. A fost o provocare mare, dar tot ce am făcut a fost cu plăcere.

Astăzi, mă mândresc să spun că a crescut până la cinci sub-etichete, unde lansăm și producem diferite genuri muzicale pentru mine și pentru alți artiști. A fost o călătorie nebună, dar abia încep.

Cum ai fost introdus pentru prima dată în muzică? Cum ai știut că asta vrei să faci?

Când eram copil, am fost introdus în muzică, dar nu am acordat prea multă atenție, pentru că majoritatea muzicii din jurul meu nu mi se părea atât de interesantă în acel moment. Dar într-o zi, în timp ce mă plimbam printr-o piață, ochii mi-au fost atrași de o casetă cu o copertă frumoasă, care s-a dovedit a fi o compilație de Dream Dance. De îndată ce primele note au început să se audă, am fost captivat.

Era ceva diferit și totul părea o călătorie către o altă lume. Am fost imediat atras de sunetul Brooklyn Bounce & Cosmic Gate. Muzica lor era un amestec perfect de Trance și House, și a fost o revelație pentru mine. De atunci, am început să împărtășesc muzica cu alți oameni și pur și simplu nu pot să mă opresc.

Cine ai spune că sunt cei mai mari influențatori muzicali ai tăi?

Ca producător, am fost întotdeauna deschis să explorez diferite genuri de muzică. Sunetul lui Tiësto l-am admirat de ani de zile. Muzica lui are o energie unică și a fost o sursă de inspirație pentru mine. Tale of Us mi-a captat atenția în ultima vreme. Muzica lor pare că vine dintr-o altă planetă și abilitatea lor de a crea o atmosferă este cu adevărat impresionantă.

Ca DJ îmi place James Hype, pe care am avut plăcerea să îl întâlnesc în timpul ADE anul trecut. Am fost impresionat de abilitățile lui de DJ și a fost o plăcere să îl întâlnesc personal. Ca producător, întâlnirea cu alți muzicieni și artiști este întotdeauna o experiență inspiratoare, este o sursă de motivație pentru a continua să creez și să împing limitele a ceea ce este posibil cu sunetul.

Cum ai descrie sunetul tău pentru cineva care nu a auzit încă muzica ta?

De ani de zile, creez muzică care vizează să facă oamenii să se simtă bine. Fie că este energică și dansabilă sau mai relaxată și liniștită, obiectivul meu a fost întotdeauna să creez o atmosferă care să îi ridice pe oameni și să îi pună într-o stare pozitivă.

Recent, am experimentat cu un nou sunet care combină elemente din vechea muzică populară românească cu o notă modernă, “electro-populară“. Este un amestec unic de instrumente reale și ritmuri electronice puternice pe care cred că îl capturează esența stilului meu muzical.

Procesul de creare a muzicii pentru mine este întotdeauna o călătorie, fiecare piesă este o nouă aventură și încerc să aduc în fața ascultătorilor o parte din experiența mea.

Dacă ai putea colabora cu orice artist sau producător din lume, cine ar fi?

Dacă aș avea această oportunitate, aș alege cu siguranță să colaborez cu Martin Garrix. Am fost impresionat de muzica și producțiile lui de la debutul său și cred că am putea să creăm ceva magic împreună. Abilitatea lui de a experimenta și a inova în muzică este o sursă de inspirație pentru mine și sunt sigur că ar fi o experiență de învățare incredibilă.

Care sunt planurile tale pentru viitor?

Pentru viitor, am multe planuri muzicale. În primul rând, vreau să extind casa mea de discuri și să lucrez cu mai mulți artiști talentați din România și din întreaga lume. Îmi doresc să creez un mediu unde artiștii pot să își dezvolte abilitățile și să își atingă potențialul maxim.

De asemenea, vreau să explorez noi direcții în muzica mea, să colaborez cu mai mulți artiști și să împărtășesc muzica mea cu o audiență globală. Este un moment emoționant pentru mine și sunt entuziasmat de ceea ce va aduce viitorul.

Mulțumesc pentru timpul acordat și pentru răspunsurile detaliate! Ai vreo recomandare muzicală pentru noi înainte de a încheia?

Cu plăcere! Dacă doriți să vă relaxați și să aveți o atmosferă de weekend, vă recomand să ascultați ultima mea piesă, “Vis de toamnă”. Este o melodie relaxantă și atmosferică, perfectă pentru a vă destinde după o zi lungă. Sper să vă placă!

The post SEAN NORVIS: Geniul Timișorean din Spatele Remix-urilor Topului de Iarnă 2023/2024 appeared first on reducereincaltaminte.ro – Pantofi la superpreț.

isabela ariane


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.