...

Laptop de gaming cu RTX 30. Cand poti sa-l cumperi?

Nu stii ce laptop de gaming sa alegi? Urmareste modelele aparute dupa 26 ianuarie 2021. La mai putin de 6 luni dupa lansarea noilor modele de placi grafice RTX 3000 pentru desktop, Nvidia venit cu o veste buna si pentru cei care prefera sa se joace pe laptop. In perioada CES 2021 au fost anuntate peste 70 de modele de laptopuri care urmeaza sa fie echipate cu RTX 3060, RTX 3070 si RTX 3080.

Performante imbunatatite pentru laptopurile de gaming

Noile modele de placi grafice pentru laptopuri sunt bazate pe arhitectura Ampere si vin cu  nuclee Tensor din cea de-a treia generatie pentru AI si machine learning, nuclee RT noi pentru real-time ray tracing si multiprocesoare de streaming.

Acestea vor beneficia si de tehnologiile Max-Q din a treia generatie, precum Dynamic Boost 2.0, Whisper Mode 2.0, DLSS si suport pentru ‘Resizable BAR,’ care va permite procesorului sa acceseze simultan intregul buffer de cadre din GPU. 

Laptopurile noi echipate cu RTX 3060, RTX 3070 si RTX 3080 vor avea de asemenea suport pentru NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex si NVIDIA Broadcast. Compania promite o eficienta de 2 ori mai mare fata de modelele anterioare, un consum redus de energie, sisteme de racire mai silentioase si nu in ultimul rand, device-uri mai subtiri si mai usoare. 

In teorie, cele mai accesibile modele echipate cu RTX 3060 vor oferi o experienta imersiva in gaming – pana la 1080p si 90 de FPS, iar Nvidia afirma ca vor fi de 1.3 ori mai puternice decat un Playstation 5.

Vezi mai jos specificatiile pe scurt pentru cele 3 modele: 

Cand apar noile laptopuri cu RTX 3000? 

Dupa 26 ianuarie vei putea sa-ti cumperi un laptop de gaming cu RTX seria 30. ASUS si MSI sunt primii producatori care ne ofera mai multe detalii despre noile lor modele – specificatii complete, design si mai ales, pret. Click aici sau pe poza sa vezi oferta. ???? 

Avem noutati si despre RTX 3000 pentru desktop

Pe langa modelele mentionate mai sus, Nvidia a lansat in aceeasi zi si modelul RTX 3060 pentru desktop, dedicat celor cu un buget mai redus. Acesta are 3584 nuclee CUDA, 1.78 GHz frecventa Boost, 12 GB GDDR6 si bineinteles, beneficiaza de cele mai noi tehnologii Nvidia alaturi de celelalte modele ale seriei. Vezi mai jos comparatia intre RTX 3060 Ti si RTX3060:

By the way, daca vrei o placa video RTX 3000, nu uita sa te inregistrezi pe site. Promitem sa te contactam, sa iti spunem ce model avem disponibil si la ce pret. Cand ajunge in stocul nostru, livram produsul rapid si prioritar. ???? 

Nu ai vazut toata prezentarea Nvidia de pe 12 ianuarie? Urmareste-o impreuna cu noi in clipul de mai jos: 

???? Vezi mai multe noutati de Gaming ????

The post Laptop de gaming cu RTX 30. Cand poti sa-l cumperi? first appeared on Blog PC Garage.

isabela ariane


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.