...

Bicicleta electrica Xiaomi – cel mai bun pret 2810 lei, transport gratuit

bicicleta electrica xiaomi
Bicicleta electrica Xiaomi
bicicleta xiaomi qicycle ef1
Bicicleta Xiaomi QiCycle

Bicicleta electrica Xiaomi – cel mai bun pret 2810 lei, transport gratuit. Xiaomi QiCycle EF1 este o bicicletă pliabilă, construită din aluminiu, care cantareste numai 14.5 kilograme. Poate fi utilizata de barbati, cat si de femei. Aceasta beneficiază de schimbător marca Shimano, dar și de un stop pe frână care se aprinde automat când apesi frana, sau pe timpul noptii.
Totuși, greutatea maximă admisă este de numai 85 kilograme. In interiorul cadrului este prezenta o baterie cu o capacitate de 5800mAh. Conform specificatiilor, aceasta reuseste să ofere o autonomie de pana la 45 kilometri. De mentionat faptul ca in cazul de fata, autonomia sa nu este precum cea oferita de trotineta. Bicicleta este echipata cu un motor electric la nivelul pedalelor, care usurează efortul necesar pentru deplasare, deci este necesara o acțiune din partea utilizatorului.
Bicicleta pliabila inteligenta este prevazuta cu un computer de bord, astfel incat sa puteti vizualiza direct kilometrajul, viteza, puterea si alte date fara un telefon mobil, iar spatiul incorporat poate stoca 30 de zile de calatorie, mai mult decat atat să fie exportate în orice moment. Bicicleta este echipata cu un mecanism de schimbare a vitezelor cu trei moduri, ceea ce face ca efortul de a conduce chiar și fara putere.  Echipat cu senzor de cuplu TMM si sistem profesional de amplificare electrica, bicicleta inteligenta va poate detecta automat puterea de rulare și poate furniza puterea electrica adecvata pentru a ajuta la ciclism. Design pliat longitudinal, usor de manevrat și fara deteriorare a cadrului bicicletei. Cadru din aliaj de aluminiu, usor și rafinat. Pachetul include: 1 x bicicletă de pliere inteligentă electrica, 1 x cheie hexagonala, 1 x cheie deschisa, 1 x adaptor de alimentare

Pretul de 2810 lei ( 759 USD) include taxe vamale, astfel incat clientii nu trebuie sa isi faca griji pentru cheltuieli suplimentare.

Pret redus: 759 USD 
Cumpara acum la cel mai mic pret de pe Banggood Transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

isabela ariane


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.