...

Mama si copilul. Editia a VI-a (revizuita) (format A4)

Mama si copilul. Editia a VI-a (revizuita) (format A4)
Mama si copilul. Editia a VI-a (revizuita) (format A4)

Prezentare: Noua editie, a VI-a, revizuita, a binecunoscutei de-acum “Mama si copilul” poarta girul celor doi autori, a caror experienta in domeniu este de necontestat, bucurandu-se totodata de conditii grafice deosebite, care confera atractivitate si sistematizare simplei lecturari sau consultarii mai aprofundate.
Numai prin simpla trecere in revista a sumarului, constatam cu usurinta ca problematica abordata acopera o mai lunga perioada din viata copilului – de la nastere pana la adolescenta. Fata de editiile anterioare, s-a adaugat un nou capitol, care urmareste evolutia nou-nascutului, sugarului si apoi a copilului de 3 ani, din punct de vedere al motricitatii, limbajului si al contactului social. An aparitie: 2011
Mama si copilul este cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului.
Cuprins: Sarcina si nasterea. Nou-nascutul (0-28 zile). Sugarul (de la 1 luna la 12 luni). Copilul de la 1 la 6 ani. Retete culinare. Scolarul mic. Adolescentul. Copilul bolnav. Se previne! Este cel mai bine.
Adresabilitate: Medici pediatri, asistente de familie, asistente de pediatrie, educatoare de gradinite, nurse, psihologi, parinti, publicul larg.

Pret: 70,85 Lei6
Pret redus: 60,00 Lei (-15% / -10,85 LEI)

Vezi detalii despre aceasta reducere de pret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.