...

Rucsac foto

rucsac foto pentru 3 obiective
Rucsac foto

Rucsac foto HUWANG 8015 Multi-functional, rucsac elegant, compatibil cu majoritatea camerelor DSLR. Prezinta corpul camerei DSLR cu lentila atasata si 3-4 obiective si accesorii suplimentare. Sistem de prindere trepied. Dimensiunile reglabile și captusite vă permit să personalizati compartimentul camerei. Buzunar exterior de plasă pentru accesorii sau sticlă de apa.
Buzunare interne pentru carduri de memorie suplimentare, accesorii.
Pachet inclus: 1 x Rucsac multifunctional HUWANG 8015

rucsac foto ieftin
Rucsac foto

Rucsac multi-functional waterproof DSRL.
Rotirea rapida de la spate la partea din fata a corpului va ofera acces rapid si usor la camera dvs., curea de umar cu cusaturi moi, căptușită pentru confort maxim pentru barbati si femei.
DSLR cu un obiectiv standard cu zoom si va permite să potriviti obiective suplimentare sau unitati blit. Exteriorul are, de asemenea, un suport pentru trepied.
Insertii interioare modulare Interiorul mare cu insertii mobile de organizare detasabile va permite sa particularizati geanta după nevoile dvs. Geanta perfecta pentru camera, atât pentru camerele DSLR cat și pentru camerele fara oglinda.
Compartimentul principal se deschide în 2 trepte de acces la camera, apoi lentilele / accesoriile separatoare interne detasabile curea reglabila reglabila.

Preturi reduse: 18 – 45 USD 
Cumpara acum la cel mai mic pret de pe Banggood Transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

isabela ariane


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.