...

Xiaomi Ninebot Plus – Segway Mini 2 cel mai bun pret: 2460 lei – transport gratis

xiaomi ninebot plus - segway mini 2 cel mai bun pret: 2460 lei - transport gratis
Xiaomi Ninebot Plus – Segway Mini 2 cel mai bun pret: 2460 lei – transport gratis

Xiaomi Ninebot Plus – Segway Mini 2 cel mai bun pret: 2460 lei – transport gratuit pentru Romania.

Xiaomi Ninebot Plus este versiunea a 2-a a lui Ninebot Mini PRO. Aceasta noua versiunea de scuter electric cu doua roti, a fost lansata la sfarsitul lui 2017.

Xiaomi Ninebot Plus are un design placut, ceva mai detaliat fata de varianta anterioara. Acesta este construit in fabricile Xiaomi din China dintr-un aliaj de magneziu, puternic și durabil, suporta o greutate maxima de utilizare de 100 kg.

In momentul de fata, scuterele electrice Ninebot autobalansate, sunt cele mai sigure, oferind control și echilibru mai bun decat in cazul clasicelor hoverboard-uri. Se poate deplasa cu viteza maxima de pana la 20 kilometri pe ora, iar versiunea noua, nu intampina probleme cand vine vorba de pante de pana la 15 grade. De asemenea, noul model are algoritmi de balansare inbunatatiti, astfel incat utilizatoru poate trece peste obstacole cu mai multa incredere decat cu varianta precedenta. Acumulatorul Li-ion are o capacitate de 18650 mW. O incarcare este suficienta pentru parcurgerea unei distante de maxim 35 kilometri.

telecomanda multifunctionala pentru ninebot plus
Telecomanda multifunctionala pentru Ninebot Plus

Noul model vine cu o telecomanda bluetooth cu care se poate manevra de la distanta mult mai usor decat prima varianta, unde in loc de telecomanda foloseam ecranul telefonului mobil. Practic, acum poti sa iti pui pe el sa iti care plasele de cumparaturi, in timp ce tu mergi pe langa el.

Optional poate fi dotat cu o camera foto-video 4K stabilizata mecanic in 3 axe (gimbal), dar aceasta se achizitioneaza separat.

Scooter de auto-echilibrare, culoare alb, 2 roti, fara scaun, fara pliere, capacitate maxima 15 grade, baterie de 18650 Li-ion, puterea nominala a motorului 400 W x 2, bluetooth, distanta de transmisie 20m fara obstacole.

Pretul de 2460 lei ( 651,99 USD) include taxe vamale, astfel incat clientii nu trebuie sa isi faca griji pentru cheltuieli suplimentare.

Pret redus: 651.99 USD / (Pretul vechi: 895 USD)
Cumpara acum la cel mai mic pret de pe Banggood Transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

isabela ariane


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.