...

Trotineta Xiaomi M365 cel mai bun pret 1510 lei, transport gratuit

trotineta xiaomi m365 cel ami bun pret 1500 lei, transport gratuit
Trotineta Xiaomi M365 cel ami bun pret 1510 lei, transport gratuit
trotineta xiaomi electrica pliabila
Trotineta Xiaomi electrica pliabila

Trotineta Xiaomi M365 cel mai bun pret 1510 lei, transport gratuit. Xiaomi este producatorul chinez cu cea mai activa expansiune la capitolul diversitate, iar cel mai nou gadget al sau este un scuter electric.

In China acesta va fi comercializat sub numele Xiaomi M365 IP54 Electric Scooter si ofera utilizatorilor o autonomie de până la 30 de km (calculul este făcut pentru o persoană de 100 kg). Scuterul este construit din aluminiu, are o greutate de 12.5 kg şi atinge o viteză maxima de 25 km/h. In 3 secunde o poti plia solid si convenabil. Gadget-ul conţine acumulatori LG despre care utilizatorul primeşte informaţii în timp real atât în bord prin intermediul unor LED-uri, cât şi pe aplicaţia de smartphone dedicată. În aceasta mai apar detalii legate de distanţa parcursă, viteza medie sau câţi km mai are de parcurs. Xiaomi M365 IP54 Electric Scooter are cele două roţi echipate cu tehnologia E-ABS (electronic anti-lock braking system) ce împiedică blocarea completă a roţii la frânare şi sistem de frânare pe disc ce opreşte scuterul în maxim 4 m. Pachetul include: 1 x scuter electric pliabil, 1 x încărcător, 1 x manual
Acest element este potrivit pentru zona cu tensiune standard 220V, dacă tensiunea dvs. locală este mai mică sau mai mare decât 220V, trebuie să folosiți adaptorul de tensiune atunci când îl încărcați. Sau va deteriora elementul.

Pretul de 1510 lei ( 399.99 USD) include taxe vamale, astfel incat clientii nu trebuie sa isi faca griji pentru cheltuieli suplimentare.

Pret redus: 399.99 USD 
Cumpara acum la cel mai mic pret de pe Banggood Transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

isabela ariane


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.