...

Camera de supraveghere interior

camera de supraveghere interior
Camera de supraveghere interior

Camera de supraveghere interior wireless Digoo DG-M1X HD 960P Cablu wireless Wifi Pan / Tilt Night Vision Două cai Audio Smart Home Security Camera IP Monitor Onvif Monitor video. Camera wireless de interior, motorizata, model Digoo DG-M1X HD, varianta de culoare neagra sau alba.
Acest model este de tip IP, adica va puteti conecta direct de pe smartphone la ea si puteti vedea live ce se intampla in locul unde o amplasati. Are led-uri IR astfel ca vede foarte bine atat ziua cat si noaptea. Camera este motorizata astfel ca aveti acoperire de 355 grade pe orizontala si 90 grade pe verticala.
Camera are o lentila wide, cu un unghi de vizualizare de circa 100 grade si lentila de 3,6mm. Deasemenea, camera are un senzor de 1,3 megapixeli.
Camera este de ultima generatie, aparuta recent, si are rezolutie HD 960p si o calitate foarte buna a imaginii. Suporta card pe care salveaza filmarea de pana la 64GB. Camera are microfon si difuzor incorporat astfel ca puteti vorbi si auzi ce se intampla, astfel avand si rol de interfon.
Camera vine doar cu cablu de alimentare, nu si cu adaptor de priza (incarcator). Poate fi folosit orice incarcator de telefon de 5V cu iesire USB.
Este perfect pentru a fi folosit si ca baby monitor, pentru monitorizarea bebelusului din alta camera sau cand nu sunteti in preajma. Poate fi folosita atat pe Android cat si pe iOS.

Pret redus: 21.72 USD
Cumpara acum la cel mai mic pret de pe Banggood Transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

isabela ariane


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.