...

Termometru non-contact cu laser infrarosu GM550

termometru non-contact cu laser infrarosu
termometru non-contact cu laser infrarosu

Termometru non-contact cu laser infrarosu, usor de utilizat, ce afiseaza temperatura de la distanta, cu precizie, în condiții de siguranță. Dispozitivul este ușor și compact, poate afisa temperatura in grade Celsius sau Fahrenheit. Tinta laser permite direcționarea precisă. Alegeti punctul de pe un obiect si-i puteti citi temperatura direct pe afisajul termometrului.

Cum functioneaza termometru non-contact cu laser infrarosu?
Elementul optic colecteaza energia infraroșie emisa de către obiect și o concentreaza pe senzor. Apoisenzorul traduce energia într-un semnal de energie electric. Acest semnal va trece prin amplificatorul de semnal și circuitul de procesare, apoi va fi convertit in semnal digital pentru a fi afișat pe ecranul LCD.

Ideal pentru masurarea temperaturii la: conducte de apă caldă, piese de motor cald, suprafețe de gătit, izolare tevi, conexiuni electrice, motoare electrice in miscare, rulmenti, racitoare de vin, asfalt fierbinte, piscine, bazine cu pesti, produse alimentare calde si reci, aer condiționat, sisteme de încălzire etc.

Greutate neta : 127g
Rezolutie : 0.1 ℃ sau 0.1F

Pret: 11.52€
Cumpara acum la cel mai mic pret de pe banggood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

isabela ariane


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.